Toimitustavat

Reklamaatiot sähköpostitse info@slaavikyykky.com, viallisen tuotteen palautus on ilmainen. Muussa tapauksessa palautus kustantaa 5,90€, kuluttajalla on 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön.


Postipaketti

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin.

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään Postissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus lähetetään sekä tekstiviestillä että lähetyksessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella. 

Pakkaus ja toimituskulut kotimaahan 6.90€


Matkahuollon noutopaketti

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Tilaus toimitetaan Matkahuollon pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Pakettia säilytetään pakettipisteessä ja pakettiautomaatissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus ja mahdollinen pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla. Matkahuollon paketit voit noutaa yli 1100 pakettipisteestä ja automaatista ympäri Suomea (pisteinä toimivat mm. Matkahuollot, K-Marketit, R-kioskit sekä monet muut Matkahuollon pakettipisteet).

Pakkaus ja toimituskulut kotimaahan 7.90€ 


 // 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS //