Postipaketti

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin.

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään Postissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus lähetetään sekä tekstiviestillä että lähetyksessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella. 

Pakkaus ja toimituskulut kotimaahan 8€


Palautus

Tuotteillamme on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku Kotimyynti ja etämyynti, 15§ Peruuttamisoikeus etämyynnissä), joka alkaa siitä, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet. Mikäli harkitset tuotteen palauttamista, tutustu alla oleviin palautusohjeisiin huolellisesti.
Näin palautat tai vaihdat tuotteen:
Pakkaa tuotteet huolellisesti niiden alkuperäispakkaukseen ja liitä mukaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, tilausnumero, puhelinnumero, palautuksen syy ja kerro onko kyseessä palautus vai vaihto.
Mikäli kyseessä on tuotteen vaihto, kirjoita myös tieto mihin tuotteeseen/kokoon haluat vaihtaa tuotteen.
Palauta tuotteet postitse.
Pyydä postista kuitti palautuksesta. Palautus on asiakkaalle maksullista.
Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun palautuksesi on rekisteröity onnistuneesti.

Huomioithan ennen palautusta seuraavat asiat:

  • Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.
  • Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana eli tuote on avattu, sitä on käytetty, tuote on likaantunut tai tuote on pesty, emme hyväksy palautusta. Tuote on myyntikelvoton myös siinä tapauksessa. Myyntikelvottomasta tuotteesta ei palauteta rahaa.
  • Mahdolliset rahapalautukset asiakkaalle suoritetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun myyjä on vastaanottanut tuotteen ja todennut palautuskelpoisuuden.
  • Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimitusmaksun.